Inschrijven

U bent van harte welkom als nieuwe patiënt in onze praktijk. Echter wegens drukte, bestaat de kans dat inschrijving tijdelijk niet mogelijk is. Informeer hiervoor altijd eerst even bij onze assistente. Telefoon nr.  046-4008180. Let op, inschrijving via onze website, dient eerst nog bevestigd te worden met behulp van een kennismakingsgesprek. 

Wanneer u patiënt bij ons wilt worden, vindt er altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Bel met onze praktijk voor het maken van een afspraak, wij zijn bereikbaar op alle werkdagen van 08:00u tot 12:00u en van 14:30u tot 17:30u via nummer 046 400 81 80. Tijdens het kennismakingsgesprek willen we enig inzicht krijgen in uw sociale situatie en medische voorgeschiedenis. Tevens bespreken we een aantal praktische zaken zoals de informatieoverdracht van uw vorige huisarts en uw ziektekostenverzekering. 

Wilt u zich na inschrijving in onze praktijk ook even afmelden bij uw vorige huisarts? Dit kan vaak via hun eigen website of telefonisch. Dit is om te zorgen dat er een snelle overdracht kan plaatsvinden van uw medisch dossier, zodat ik meteen goed ingeschreven bent in uw praktijk. Zonder uw medische dossier is het vaak moeilijker om behandelingen voort te zetten. Zoals medicaties en eventueel onderzoeken of doorverwijzingen.


Inschrijfformulier
Voorafgaand aan het kennismakingsgesprek kunt u alvast een inschrijfformulier invullen, dit formulier kunt u afhalen bij onze praktijk of downloaden via deze website. Klik hier om een inschrijfformulier te downloaden.
Het inschrijfformulier is een pdf-bestand en kan worden geopend en geprint met Adobe Reader. Download hier gratis de Adobe Reader.

Online inschrijven
Het is ook mogelijk om online uw gegevens in te vullen en naar ons door te sturen, wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Informeer vooraf even bij onze assisistente, of inschrijven mogelijk is. Klik hier voor het online inschrijfformulier.

Inschrijving op naam
Huisartsen in Nederland hebben samen één database gemaakt waarin staat wie bij welke huisarts is ingeschreven, de ION-database. In deze database worden uw naam, verzekeringsnummer, geboortedatum en burgerservicenummer opgenomen. Er staat geen medische of andere vertrouwelijke informatie in.
Bezoek de website www.inschrijvingopnaam.nl voor meer informatie.